Kombinált bérleti szerződés

Kombinált bérleti szerződés

Azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik

  • rendelkeznek beépített, elsősorban kültéri szennyfogókkal, de a belső térben nincs szőnyegük, és beruházni sem akarnak

  • rendelkeznek beépített szennyfogókkal, és mellettük hagyományos bérszőnyegeket használnak, melyeket hatékonyabbra szeretnének cserélni

Kombinált szerződés lehetőségével azokat a partnereinket kívánjuk kiszolgálni, akik az elmúlt kb. 1 évben a Cleartextől vásárolt szennyfogóikat szeretnék tovább bővíteni.

Ebben az esetben felmérjük a szőnyegek műszaki állapotát, az eddigi karbantartás minőségét, és ezeknek megfelelően adunk javaslatot esetleges javításukra, részbeni cseréjükre és feljavító, regeneráló kezelésükre.

Eközben felmérjük a további igényeket, melyekre megállapítjuk az új bérleti mennyiségeket és árakat. Ezt követően a meglévő szőnyegek karbantartási rutinját összevezetjük az új szőnyegek regeneráló mélytisztítási terveivel, s a két területre együttes havi bérleti díjat és takarítási tervet állapítunk meg. Nem szükséges tehát külön szerződéseket kötni, hanem egy megállapodás alapján, egyösszegű, folyamatos havi bérleti díjjal rendezhető a teljes szennyfogó rendszer kiépítése és karbantartása.

A szerződés időtartama tetszőlegesen választható 2-5 év között.

Lehetőség van ebben az esetben is extra futamidő kiterjesztésre, valamint igénybe lehet venni a bérleti szerződés megújításának kedvezményes díjtételeit is.

KÉRDÉSE VAN, A DÖNTÉSÉBEN SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGE?

Tisztaságvédelmi szakértő kollégáink segítenek Önnek cége tisztaságvédelmi stratégiájának a megtervezésében, kivitelezésében és működtetésében.

Murányi Attila
tisztaságvédelmi szakértő
+36 30 413 8175
muranyi.attila@cleartex.hu