Hogyan lehet csökkenteni a csúszásveszélyt a bejáratokban? (4. rész)


A cikk 3. részében bemutatott csúszásgátló szalagok hátránya, hogy nagy forgalmú helyeknél bizonyos időközönként (félévente, évente) fel kell őket újítani.

Erre a problémára nyújt megoldást a GRP-GRIT csúszásmentes padlóburkoló lemez, a lépcsőkre a lépcső élvédők, vagy az egész lépcsőt lefedő lépcső elemek.

A csúszásmentes GRIT granulátum lemez üvegszál erősítésű poliészter, kemény gyémánt alumínium-oxid, egy rendkívül ellenálló anyag. A termék gyakorlatilag elpusztíthatatlan, ellenáll a rendkívüli időjárási viszonyoknak kiválóan bírja a téli fagyokat, de a nyári kánikulát, UV sugarat is.

A lemezek kiváló minőségű rendkívül erős színtartó és rugalmas anyagok, könnyű súlya miatt könnyen kezelhető és telepíthető.

Nagyon hatékony, gyors és biztonságos megoldás minden csúszós padlón és lépcsőn. Alkalmazható gyalogos és járműközlekedésnél, rámpák, munkaállványok és bármilyen burkolatra. Roncsolásmentesen felszedhető és újra telepíthető.

Mindegyik ajánlott megoldás kivitelezése könnyű, különösebb szaktudást nem igényel. Ügyfeleinket szaktanácsadással segítjük a megfelelő termék kiválasztásában és a kivitelezésben.

A cikket írta:

Kollár Anita
biztonsági burkolat szakértő

CsúszásmentesítésTisztaságvédelmi Program

csúszásmentesítésgrp lemezgrp rácsgrp szallag

Vélemény, hozzászólás?